ÄÄNESTÄ HENKILÖSTÖN EDUSTAJA POSTIN HALLITUKSEEN

Äänestysaika päättyy sunnuntaina 11.10. klo 23.59.

Posti Groupin hallitus etsii henkilöstön edustajaa hallitukseen! Käy äänestämässä oman henkilöstöryhmäsi ehdokasta, ja vaikuta siihen, kuka edustaa Postin henkilöstöä Posti Groupin hallituksessa!

Vaalissa äänioikeutettuja ovat kaikki Posti Groupiin kuuluvien suomalaisten yhtiöiden työntekijät. Äänestämään pääset tämän linkin takaa: https://sahkoinenvaali.fi/aanesta/ Äänestämiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

Olen ehdolla henkilöstön edustajaksi Postin hallitukseen

Satu Ollikainen, postin jakelun ja käsittelyn valtakunnallinen pääluottamusmies. Postissa olen ollut 25 vuotta, joten Posti yrityksenä on hyvin tuttu.

Vuodesta 2004 alkaen olen ollut päätoiminen edunvalvoja, ensin alueluottamusmies, sitten alueellinen pääluottamusmies ja vuodesta 2018 lähtien valtakunnallinen pääluottamusmies. Vuosina 2013 – 2017 toimin PAUn liittovaltuuston puheenjohtajana ja vuodesta 2017 alkaen olen ollut PAUn liittohallituksen 1. varapuheenjohtaja.

Työtä teen suurella sydämellä työntekijöiden eteen. Pitkä työura ja edunvalvonta auttavat ymmärtämään myös muitakin liiketoimintoja kuin vain postin jakelua ja käsittelyä. Mikäli minut valitaan hallitukseen, on minulla jo olemassa hyvät suhteet sekä työantajaan, että työntekijäpuoleen, joita kautta asioita voidaan viestittää molempiin suuntiin.

Postin hallitukseen haluan viestittää sitä, kuinka tärkeä voimavara on hyvä, ammattitaitoinen ja motivoitunut työntekijä. Tämä on tämänhetkisessä työelämässä täysin unohtunut, osa-aikaistamiset, silppu- ja pätkätyö ovat siitä esimerkkinä. Hyvä henkilöstöpolitiikka auttaa yritystä myös pärjäämään epävakaassa tilanteessa.

KÄYTÄ ÄÄNIOIKEUTTASI JA ÄÄNESTÄ