VUOSIKOKOUSKUTSU

PAUn Helsingin osasto ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Kuljetusliittojen Hakaniemi-salissa osoitteessa John Stenbergin ranta 6 lauantaina 19.3.2022 alkaen klo 11.00. Kahvitarjoilu kello 10.30.

Osaston vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat:

• Valitaan osaston puheenjohtaja ja toimikunta.
• Esitetään edellisen vuoden 2021 tili- ja toimintakertomus.
• Hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2022.
• Käsitellään sääntömuutos.

Lisäksi
• Ajankohtaiskatsauksen pitää PAUn puheenjohtaja Heidi Nieminen.
• Vuosikokoukseen osallistuvien osaston jäsenten kesken arvotaan neljä 50 € lahjakorttia S-ryhmän kauppaan.

Kokouksen jälkeen osasto tarjoaa ruokailun ja kaksi ruokajuomaa ravintola Graniittilinnassa. Vaihtoehtona liha-, kala- tai kasvisruoka. Jälkiruokana Juttutuvan juustokakku.

Sitovat ilmoittautumiset kokousruokailuun Reitti-lehdessä olevasta ilmoituksesta poiketen viimeistään jo perjantaina 4.3.2022 tekstiviestillä numeroon 040 588 4023 tai 044 514 2832 tai sähköpostilla pau.helsinginosasto@gmail.com. Ilmoita nimesi, valitsemasi ruokavaihtoehto ja mahdollinen erityisruokavalio.

TERVETULOA PÄÄTTÄMÄÄN JA KESKUSTELEMAAN!
Pelkkään kokoukseen voit tulla ilmoittautumattakin.

Tulethan kokoukseen vain terveenä ja muistat hyvän käsihygienian. Kokouksessa käytettävissäsi on kasvomaskeja ja käsidesiä. Mikäli koronarajoitteiden vuoksi kokousta ei voida pitää paikan päällä, kokous tullaan vain siinä tapauksessa järjestämään hybridimuodossa. Tästä ilmoitetaan osallistujille erikseen. Tällöin tarvitset TEAMS-sovelluksen, joka voidaan ladata joko puhelimelle tai tietokoneelle.

Ota jäsenkortti mukaan kokoukseen.

Toimikunta