PAIKALLISET LUOTTAMUSMIESVAALIT

Helsingin osaston edunvalvonta-alueella; perusjakelu Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja Klaukkala sekä PKS-terminaalin P-liitteen työntekijät, käynnistetään paikallisten luottamusmiesten valinnat.

Työpaikoille on lähetetty sähköpostitse ehdokasasettelumateriaali, jossa on ehdokasasetteluilmoitus suomeksi sekä englanniksi, valintapöytäkirja ja ohje ehdokasasetteluun.

Ehdokasasetteluaika on maanantai 23.5. – torstai 2.6.2022. Ehdokasasetteluajan tulee olla vähintään 10 päivää. Jos ehdokkaita on siten, että varsinaista vaalia ei tule järjestettäväksi, tulee valintapöytäkirja täyttää ja toimittaa vaalitoimikuntaan riitta.sievila@posti.com ehdokasasettelun päätyttyä, viimeistään maanantaina 6.6.

Jos ehdokkaita on siten, että varsinainen vaali tulee järjestettäväksi, tulee ehdokkaat ilmoittaa vaalitoimikuntaan riitta.sievila@posti.com ehdokasasettelun päätyttyä, viimeistään maanantaina 6.6. Mahdollisesti järjestettäväksi tulevista vaaleista päättää ja tiedottaa vaalitoimikunta.

Luottamusmiehen tärkein tehtävä on valvoa Työehtosopimuksen noudattamista. Luottamus- ja varaluottamusmiehet ovat oikeutettuja liiton kattavaan edunvalvontakoulutukseen, joka pääsääntöisesti järjestetään työajalla.

Paikallinen edunvalvonta on tärkeä yhteys liiton sekä pääluottamusmiehen ja työpaikan työntekijöiden välillä!

PAUn edunvalvonnassa on tiivis yhteistyö. Apua saa helposti ja koulutusten yhteydessä kaikki toimijat tulevat tutuiksi sekä helposti lähestyttäviksi yhteistyöhenkilöiksi.

Vaalitoimikunnan seuraava kokous on tiistaina 7.6.

Vaalitoimikunnan jäsenet; Satu Ollikainen, Seppo Airaksinen, Pertti Touhonen ja Riitta Sievilä.